Nyheder

Når dit produkt er din forretning

Det er en tillidssag at vælge en fotograf til sit pressse/salgsmateriale.

derfor bruger vi mange resourcer på den direkte kommunikation. Det er vigtigt at forventningsafstemme - i det hele taget, at skabe en fælles forståelse for det mål vi sammen arbejder hen imod.

Det er vigtigt for os at kunne levere billederne på kort tid til kunden. vi har derfor en 5 dages garanti fra varene er modtaget .

Produktbilleder af tøj

Hos STRANGE | photography laver vi mange typer af produktfotos. Ved første ordre for en ny kunde, laver udarbejdes en skabelon for lys, styling og redigering, så jeres produkter fremstår bedst muligt. Alle produkter farvekorigeres og redigeres efter ønske. Billederne leveres i det filformat som kunden ønsker, enten på USB-nøgle, filoverførsel eller FTP

jbs
Strømper Siden Marts 2016

Denne type pack shot billeder kræver en stor nøjagtighed, for at alle produkterne fremstår ens.

Giuseppe AkerleyNovember 21, 2014 5:19 pm

Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Curabitur blandit tempus porttitor. Curabitur blandit tempus porttitor.

SmykkerOctober 02, 2016 6:20 pm

Smykker kræver ekstra opmærksomhed og grundighed. Lysindfald, spejlinger og højlys er vigtige elementer i et smukt smykkebillede. Det er meget vigtigt at finde den helt rigtige stemning, om det er fritlagte billeder eller opsat i miljø.

STRANGE | photography

Ring 6015 6015 for et uforpligtende tilbud.

Jeg glæder mig til at høre om jeres ønsker og behov.

Hav en dejlig dag !!